Přivítejme nový Skrz

Nový Skrz je konečně venku! Ač nám spuštění trvalo trošku déle, než jsme původně chtěli, nový Skrz je připravený na první ostrý provoz. Jak je vidno z loga, jedná se ještě o beta verzi, tudíž je možné narazit na nějaké „mouchy“. Pokud se tomu tak stane, budeme moc rádi, když nám o nich napíšete (na naši Facebook stránku nebo do komentářů pod článkem). Čím více nám toho nahlásíte, tím více opravíme a tím lepší bude Skrz! 🙂

 

Nová verze Skrz.cz - slevy skrz naskrz s robotkem. :)
Nová verze Skrz.cz - slevy skrz naskrz s robotkem. 🙂

Některé novinky jsme rozebrali ve starším příspěvku, kde jsme spuštění nové verze avizovali. Mimo všechny nové funkce, které jsou v odkazovaném článku vypsány, chystáme i řadu úplných novinek.

Co nás hodně mrzí jsou vaše negativní ohlasy na novou verzi, které nám píšete na Facebook. 🙁 Chápeme, že každá změna je nepříjemná a jak jsme již psali, ani nám se nechtělo se starou verzí za žádnou cenu loučit – zvyk je železná košile. Změnu ale bylo potřeba udělat, starý Skrz se velmi nesnadno rozšiřoval a po téměř roce nastal čas na inovaci. Novou verzi  jsme připravili hlavně kvůli vám – našim uživatelům – tak, aby byla co nejjednodušší, dynamická a fungující podle vašich potřeb. Víme, že nové prostředí je oproti staré verzi velmi odlišné a proto vás moc prosíme – zkuste se v nové verzi rozkoukat, vyzkoušet si ji a uvidíte, že si ji zamilujete!

Smutný robotek

Podívejte se sami, jak smutný je náš nový maskot – Skrz robotek, když si vypnete zasílání ranního zpravodaje. Nedej bože, když Skrz přestanete navštěvovat – zlomíte mu srdce! Proto prosím přivítejme všichni spolu s nadšením nový Skrz a dejme robotkovi šanci se usmívat!