Na půl hodiny králem silnic


Co v běžném životě stihnete za půl hodiny? Například nakoupit v supermarketu, přepravit se přecpanou tramvají z práce domů nebo umýt horu špinavého nádobí. Jednu vlastnost mají všechny tyto činnosti společnou – přivodí nám stres. Stres, který je potřeba čas od času ventilovat. A jak na to? Ze svého pohledu muže neznám lepší způsob než se půl hodiny prohánět v luxusních sportovních autech po prázdném letišti se slevou 85%!

Projížďka v luxusních top sporťácích za úžasných 990 Kč místo 6495 Kč!
Projížďka v luxusních top sporťácích za úžasných 990 Kč místo 6495 Kč!

Všem ženám proto vzkazuji – pokud chcete manžela/přítele (v případě, že si nepotrpí na pedikúru a přírodní kosmetiku) něčím doopravdy potěšit, neznám v této chvíli lepší způsob, jak toho za tisícovku dosáhnout. A k mužům mám otázku – jaké auto ze tří nabízených byste zvolili? Já bych nejspíš sáhl po Aston Martinu. 🙂

Ale zpět k slevové nabídce. Počet voucherů na osobu není omezen a vouchery se dají skládat. Proto můžete za jednu návštěvu vystřídat všechny 3 nabízené vozy a jezdit například 4 hodiny. Kauci není potřeba platit a pojištění je v ceně (což je při hodnotě těchto luxusních bestií velmi důležitá informace – podívejte se, z čeho všeho se pojištění skládá). Jako spolujezdec s vámi pojede osoba zastupující provozovatele. Předpokládám, že její přítomnost bude mít jediný cíl – krotit vaši rychlost a smyky tak, aby se z auta za milióny nestal šrot. 🙂 Nemilé je, že si musíte zvlášť zaplatit 300 Kč za palivo na půl hodiny. Ale vem to čert, nabídka je i přesto velmi výhodná.

Jako bonus následuje sleva 50% na konzumaci v plzeňské restauraci Mazaný Králíček (ve stylu Pulp Fiction), takže po projížďce do Příbrami se můžete podívat ještě do Plzně a občerstvit se.