Skrz.cz předchází problémům s rizikovými portály za Vás.


Třpyt lákavé nabídky na nedůvěryhodném slevovém serveru může být začátkem zkažené dovolené nebo ještě hůř – médii proběhla informace o krachu slevového portálu Intertip – zákazníci přišli nejen o dovolenou, ale zřejmě i o peníze. Není důvod k panice, vždy se najde jedno zkažené jablko, přesto se dá efektivně předcházet i těmto ojedinělým případům.

Ředitel Skrz.cz Petr Kováčik v České televizi

Ředitel Skrz.cz byl požádán jako zástupce největšího slevového vyhledávače, aby se k události se serverem Intertip vyjádřil. Podívejte se na záznam reportáže.

Jak se bránit proti riziku krachujícího serveru?

Základním kamenem úspěchu Skrz.cz je maximální pečlivost ve výběru a v neustálém prověřování slevových portálů, které na něm naleznete. Skrz.cz ukončil spolupráci s Intertip už 25.4. na základě negativních recenzí uživatelů a četných stížností, které přijal Ombudsman Skrz.cz. Dále jsme 25.4. ukončili spolupráci se servery Koloslev a Pumba.

„A stejně postupujeme ve všech případech, kdy se objeví příznaky nemocného slevového portálu – naši uživatelé jsou v bezpečí.“

Na Skrz.cz je Vám vždy k dispozici Ombudsman, který hají Vaše zájmy, můžete sledovat aktuální recenze, hodnocení uživatelů a tím jsou Vaše nákupy bezpečnější.